Prijzen

Ik ga de chalets c.q. appartementen verhuren, de prijs zal afhankelijk zijn van de gewenste weken en de aantal personen. Dus, laat mij maar jullie wensen weten.

 

Extra informatie

De huurprijzen zullen zijn exclusief bedlinnen en handdoeken, eindschoonmaakkosten, toeristenbelasting per persoon per nacht (volwassene of kinderen), gratis parking .

 

Betalingen en overige informatie

Uw boeking is definitief zodra 50% van de totale reserveringssom op onze rekening staat. De rest betaling dient uiterlijk 4 weken voor aankomst op onze rekening te staan bijgeschreven.

Materiaal, skilessen en gemaakte kosten in de bar dienen contant afgerekend te worden. Dit kan in Euro’s of Zwitserse franken. (Geldautomaat aanwezig in het dorp.)

 

Annuleren

Bij annulering tot 2 maanden voor aankomst geen restitutie van de aanbetaling en vanaf 4 weken voor aankomst geen restitutie van de totale reissom.

Bij ziekte of andere zware redenen, geven wij een verklaring voor jullie verzekering.

Voorwoord

Beste gasten, vrienden en (oud-)medewerkers.

Allereerst mijn hartelijke dank voor jullie reserveringen en steun.

Wederom gaan we het in de winter van 2019-2020 voor jullie weer gezellig maken.

Ik laat het jullie in het najaar weten welke kortingen jullie bij het huren van mijn chalets kunnen krijgen, zowel voor de skipassen als voor skimateriaal en skilessen.
Voor reserveringen, boekingen, gewenste kamerindelingen en overige vragen stuur een email naar:

Wij heten jullie van harte welkom in onze chalets.

Roos

 

Informatie

De kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur op de aankomst dag en dienen op de vertrek dag om 9:30 uur verlaten te zijn. Mocht u op de vertrek dag later willen vertrekken en de kamer nog langer willen aanhouden (mits mogelijk) dan dit graag op tijd bespreken bespreken.

Als je speciale wensen hebt zoals aankomst dag, tijd of iets anders, aarzel niet om ons jullie specifieke wensen te mailen, wij zullen ons best doen om jullie een zo leuk mogelijk verblijf te geven.

U dient zelf handdoeken mee te nemen.
Handdoeken zijn te huur voor € 10,00 per set.

Vergeet niet een goede reisverzekering af te sluiten, de meeste standaard reisverzekeringen hebben geen ski-dekking. Een goede reisverzekering met wintersportdekking en voor schade en diefstal aan materiaal.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan kleding of eigendommen.

De reserveringen zijn al begonnen voor groepen .
Met de bus naar MORGINS

Wij werken al jarenlang samen met INTERBUS, een zeer betrouwbare maatschappij.
De bussen stoppen voor La Forêt, speciale prijs Royal Class stoelen, leuke chauffeurs, via ons te boeken. Informatie in de najaar.Nu is hun programma nog niet uit.