contact

Voor vragen, boekingen en andere zaken stuur een email naar


route

Routebeschrijving tot Morgins met de auto:
Vanaf de A9, afslag nr. 18 – St Triphon /Pas de Morgins/ Portes du Soleil
De pas de Morgins is het gehele jaar open.
De wegen worden goed schoongehouden. Het is wel aan te raden om sneeuwbanden en kettingen te hebben. Tijdens hevige sneeuwval zijn de wegen toch lastiger te berijden.

Routebeschrijving openbaar vervoer:
Morgins ligt op ongeveer 1uur en 30 minuten rijden van luchthaven Genève. Er zijn verschillende opties om verder te reizen.

 • Een auto huren.
 • Met de trein naar Aigle en daar overstappen op de trein naar Troistorrents. Dit is een hele mooie treinreis langs het meer van Genève. Het laatste stukje kan met de bus maar die gaat helaas niet regelmatig. Je kunt het beste een taxi nemen.
 • Een taxi vanaf de luchthaven is natuurlijk ook mogelijk. Dit is echter vrij duur en alleen voordeliger wanneer je met een grote groep reist.
 • In het hoogseizoen rijdt er ook een bus vanuit Nederland naar Morgins. Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op.

Al onze chalets zijn te herkennen aan de groen geschilderde luiken.

Club La Forêt
Volg de hoofdweg (de Route de France) Boven in het dorp zie je rechts van je Club La Forêt liggen, niet te missen. Ongeveer 100 meter voor de Douane.

Bois Gentil
Volg de hoofdweg (de Route de France) tot aan hotel Helvetia, sla linksaf en over de brug direct rechts. Rij naar boven, als u onder de skilift doorgaat heeft u het chalet bereikt.

La Source
Volg de hoofdweg (de Route de France). In de scherpe bocht midden in het dorp ligt het chalet aan de linkerkant.